Tietoturvatukkuri Infinigate laajenee – haemme lisää myyntivoimaa!

Infinigate, yksi Euroopan johtavista tietoturvan IT-lisäarvotukkureista (VAD)/ maahantuojista, laajentaa toimintaansa ja hakee nyt energistä myyntivoimaa Vantaan Rajatorpan toimipisteeseemme.

Tietoturvaratkaisujemme edustuksiin kuuluvat alan johtavat teknologiatoimittajat kuten Check Point, Veritas, RSA, Sonicwall, Sophos, Radware, CarbonBlack, A10 ja Rapid7. Kasvua tukemaan haemme nyt lisää myyntivoimaa.

Tulosnälkäinen myyjä IT-kanavamyyntiin hunting-positioon

Haemme muutaman vuoden myyntikokemuksen IT-alan kumppanimyynnistä omaavaa, ulospäinsuuntautunutta ja energistä henkilöä. Kokemus tietoturvasta tai tietoverkoista on luonnollisesti etu, muttei välttämättömyys. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä kumppanimyynnin parissa. Päätehtäväsi tulee olemaan uusien jälleenmyyjien hakeminen ja aktivoiminen.

Hakeminen

Laita hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen info@infinigate.fi 28.2.2020 mennessä. Toivomme kuitenkin hakemustasi mahdollisimman pian sillä käynnistämme haastattelut heti kun sopivia ehdokkaita löytyy. Tarjoamme kilpailukykyiset edut, mukavan työilmapiirin ja rennot työkaverit

Lisätietoja antaa tarvittaessa Pasi Moilanen 040-670 1400 tai pasi.moilanen@infinigate.fi

Infinigatesta

Infinigate perustettiin 1996 tarjoamaan Internet-ratkaisuja Euroopassa. Vuodesta 2002 Infinigaten fokus on ollut verkon, palvelimien, tiedon ja sovellusten tietoturva – tänä päivänä myös pilvipalveluina.

Aitona lisäarvotukkurina Infinigaten focus on alansa johtavien teknologiatoimittajien ratkaisujen tukeminen ja tietotaidon tarjoaminen kanavakumppaneille niin myynnissä, markkinoinnissa kuin tekniikassa.

Infinigate Groupilla on tänä päivänä yli 300 työntekijää eri euroopan maissa kattaen yli 70% läntisen Euroopan tietoturvamarkkinoista ja se on näin ollen vakiinnuttanut paikkansa euroopan johtavana lisäarvoa tuottavana jakelijana tietoturvaratkaisuille.

Lue lisää: www.infinigate.com.