Infinigate Finland Oy aloittaa Bitdefender-maahantuonnin

Infinigate Finland Oy, joka on verkon ja päätelaitteiden tieturvaan keskittynyt lisäarvotukkuri, (VAD) laajentaa ratkaisuvalikoimaansa toukokuun alusta alkaen Bitdefender-tuotteilla.

Infinigate Finland Oy, joka on verkon ja päätelaitteiden tieturvaan keskittynyt lisäarvotukkuri, (VAD) laajentaa ratkaisuvalikoimaansa toukokuun alusta alkaen Bitdefender-tuotteilla.

Bitdefender on yli 15 vuoden ajan toimittanut verkon ja päätelaitteiden tietoturvaa ja se suojaa tänä päivänä yli 500 miljoonaa päätelaitetta ja palvelinta. Ratkaisu muodostuu koneoppimisesta, tekoälystä ja ATC:stä (Advanced Threat Control) asettaen Bitdefenderin tietoturvan kärkikastiin.

Bitdefender Gravityzone on kehittynein tietoturvaratkaisu virtuaali- ja fyysisille clienteille ja datakeskuksille liittyen päätelaitteisiin. Bitdefender Gravityzone suojaa haittaohjelmia vastaan (kuten virukset, lunnasvaatimukset, troijan hevoset, haavoittuvuuksia hyödyntävät paketit, kernel rootkit ja Bootkit) usealla eri tasolla ja käyttöjärjestelmillä.

Gravityzone pohjautuu hypervisor-riippumattomaan virtuaalisen ohjelmistoon, joka tukee mm. Microsoft, VMware, Citrix ja KVM -ympäristöjä. Riippumattomat testit (https://www.av-test.org/en/ & www.av-comparatives.org) todistavat, että Bitdefender on jo useamman vuoden ollut kärjessä kun on tarve pysäyttää tunnetut ja tuntemattomat uhat. Menestys pohjautuu älykkääseen ohjelmistoon, joka rakentuu useaan eri tietoturvan tasoon. Lisätietoja www.bitdefender.com

”Bitdefender on iloinen että neuvottelut on saatu päätökseen ja olemme solmineet Suomea koskevan yksinmyyntioikeuden Infinigate Finland Oy:n kanssa. Olemme hyvin vakuuttuneita Infinigaten tavasta toimia tukkurikentässä Suomen markkinoilla. Me, kuten Infinigate, olemme voimakkaassa kasvussa ja uskon että, tämä muodostuu merkittäväksi voimavaraksi ja kantaa hyvää satoa, kun tavoitteet ovat yhtenevät” toteaa Bitdefenderin Pohjoismaiden myynnistä vastaava Fredrik Jubran.

”Olemme innoissamme saadessamme Bitdefender -ratkaisut tarjontaamme Suomessa. Bitdefender on – kuten me Suomessa – voimakkaassa kasvussa ja on on ilo olla mukana rakentamassa tätä menestystarinaa yhdessä Bitdefenderin kanssa alusta saakka. Toimivan ja aktiivisen jälleenmyyntikanavan rakentaminen ja Bitdefender-viestin vieminen jälleenmyyjille alkaa tästä päivästä” toteaa Pasi Moilanen Infinigate Finland Oy:stä.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat

Infinigate

Thomas Hagelid, Nordic Manager, thomas.hagelid@infinigate.no , +47 906 37000

Pasi Moilanen, myyntipäällikkö, pasi.moilanen@infinigate.fi, +358 40 670 1400

Bitdefender

Fredrik Jubran, Nordic Director, fjubran@bitdefender.com, +46 70 210 9806

Infinigatesta

Infinigate Finland Oy on osa sveitsiläistä Infinigate Holding AG:ta, joka on Euroopan suurimpia IT-tietoturvatukkureita keskittyen verkon, palvelimien ja päätelaitteiden tiedon ja sovellusten tietoturvaan – tänä päivänä myös pilvipalveluina.

Aitona lisäarvotukkurina Infinigaten focus on alansa johtavien teknologiatoimittajien ratkaisujen tukeminen ja tietotaidon tarjoaminen kanavakumppaneille niin myynnissä, markkinoinnissa kuin tekniikassa.

Infinigate Groupilla on tänä päivänä yli 270 työntekijää Euroopan yhdeksässä eri maassa. Lue lisää: www.infinigate.com.

Lisätietoja:

Thomas Hagelid, Nordic Manager, thomas.hagelid@infinigate.no , +47 906 37000

Pasi Moilanen, myyntipäällikkö, pasi.moilanen@infinigate.fi, +358 40 670 1400