Tietoturvatukkuri Infinigate laajenee – haemme lisää myyntivoimaa

Infinigate, yksi Euroopan johtavista tietoturvan IT-lisäarvotukkureista (VAD), laajentaa toimintaansa ja hakee nyt energistä myyntivoimaa ja teknistä osaamista Espoon toimipisteeseemme.

Tietoturvaratkaisujemme edustuksiin kuuluvat mm. Check Point, Trend Micro, Veritas,  RSA, Sonicwall, Ipswitch, SecurEnvoy, Radware, CarbonBlack, Cylance, Bitdefender, A10 ja Rapid7. Päämiesten määrä tulee kasvamaan entisestään syksyn kuluessa verkko- ja päätelaitetoimittajien turvateknologioilla. Tätä kasvua tukemaan haemme nyt lisävoimaa.

Tulosnälkäinen myyjä Check Point -kanavamyyntiin

Voit olla vasta urasi alussa oleva myyntihenkinen myyjä tai kokenut kehäkettu. Kokemus tietoturvasta tai jälleenmyyjäkentästä on luonnollisesti etu, muttei välttämättömyys. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä kumppanimyynnin parissa. Päätehtäväsi tulee olemaan uusien Check Point jälleenmyyjien hakeminen ja aktivoiminen.

Hakeminen

Laita hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen info@infinigate.fi 20.9.2018 mennessä.

Toivomme kuitenkin hakemustasi mahdollisimman pian sillä käynnistämme haastattelut heti kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Pasi Moilanen 040-670 1400 tai pasi.moilanen@infinigate.fi

Infinigatesta

Infinigate perustettiin 1996 tarjoamaan Internet-ratkaisuja Euroopassa. Vuodesta 2002 Infinigaten fokus on ollut verkon, palvelimien, tiedon ja sovellusten tietoturva – tänä päivänä myös pilvipalveluina.

Aitona lisäarvotukkurina Infinigaten focus on alansa johtavien teknologiatoimittajien ratkaisujen tukeminen ja tietotaidon tarjoaminen kanavakumppaneille niin myynnissä, markkinoinnissa kuin tekniikassa.

Infinigate Groupilla on tänä päivänä yli 300 työntekijää  eri euroopan maissa kattaen yli 70% läntisen Euroopan tietoturvamarkkinoista ja se on näin ollen vakiinnuttanut paikkansa euroopan johtavana lisäarvoa tuottavana jakelijana tietoturvaratkaisuille.