Infinigate Goes Red! WatchGuard @ Infinigate

Infinigate palvelee kumppaneita nyt myös WatchGuard teknologiaan liittyen.

Tietoturva on monimutkaista mutta sen käyttö ei. Tämä on WatchGuardin motto ja kuvastaa heidän tietoturvan tarjontaa. WatchGuard toimittaa mm. verkon tietoturvaa, palomuureja, langattattomia Wi-Fi-ratkaisuja ja vahvaa tunnistautumista (MFA).
Yhteistä ratkaisuille on implementoinnin ja käytön helppous yhdistettynä korkeaan tietoturvaan. WatchGuardin pääasiakaskunta koostuu pk-sektorin asiakkaista (SMB). Kysy lisää!

"WatchGuard on äärettömän mielenkiintoinen päämies meille ja odotan innolla yhteistyön syventämistä heidän kanssaan. Sen lisäksi, että ratkaisut ovat erinomaisia ja kysyttyjä, koen että WatchGuardin ja Infinigaten yrityskulttuuri ovat samankaltaisia. Tarkoitan tällä joustavuutta, muutoskykyä ja nopeita toimituksia.WatchGuardilla on laaja ajanmukainen ratkaisutarjonta, jota kehitetään muuttuvien uhkakuvien mukaan vastaamaan markkinoiden tarpeita" toteaa Pasi Moilanen, Infinigate Suomen maajohtaja.

"Tämän lisäksi WatchGuard on selkeä markkinajohtaja SMB-kentässä, mikä on tärkeää erityisesti suomenkaltaisessa markkinassa ja tarjoaa meidän noin 200 kumppanille oivan lisämyyntimahdollisuuden" jatkaa Moilanen.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä

Lisää WatchGuardista