Infinigate aloittaa yhteistyön Check Pointin kanssa!

Pohjoismaiden johtava tietoturvatukkuri Infinigate Finland Oy aloittaa yhteistyön Check Pointin kanssa ja aloittaa Check Pointin lisäarvotukkurina suomessa.

Check Point Software Technologies Ltd. on johtava kyberturvallisuusratkaisujen tarjoaja. Sen ratkaisut suojaavat organisaatioita kyberhyökkäyksiltä alan parhaalla haittaohjelmien, kiristysohjelmien ja muiden tietoturvan uhkien kiinnijäämisprosentilla. Check Point tarjoaa monitasoisen ja kattavan tietoturva-arkkitehtuurin, joka suojaa yritysten pilven, verkon ja mobiililaitteilla olevan informaation, sekä kattavan ja intuitiivisen, yhdestä paikasta johdettavan hallintajärjestelmän.

”Olemme hyvin ylpeitä siitä että saamme nyt Check Pointin teknologian ratkaisutarjontaamme Suomessa ja Baltiassa. Olemme muissa pohjoismaissa jo vuosia työskennelleet Check Pointin kanssa ja sopimus Suomen osalta mahdollistaa aidon pohjoismaisen yhteistyön niin jakelukanavien kuin omien maayhtiöidemme kanssa. Aloitamme Check Pointin jalkauttamisen välittömästi Suomen it-kanavaan. Tavoitteemme on laajentaa nykyisten Check Point kumppaneiden osaamista sekä kasvattaa Check Point kanavaa uusilla toimijoilla” toteaa Infinigate Nordicin toimitusjohtaja Thomas Hagelid.

”Olemme Check Pointilla iloisia pystyessämme laajentamaan meidän hyvää pohjoismaista yhteistyötä Infinigaten kanssa kattaamaan myös Suomen markkinnan. Pyrimme yhdessä profiloimaan Check Pointtia yhä vahvempana brändinä Suomen tietoturvamarkkinoilla” sanoo Robert Lindqvist, Suomen ja Balttian maajohtaja.

”Olemme innoissamme saadessamme Check Pointin ratkaisut tarjontaamme Suomessa. Check Point etsii – kuten mekin Suomessa – voimakasta kasvua ja on on ilo olla mukana rakentamassa tätä menestystarinaa yhdessä Check Pointin kanssa. Toimivan ja aktiivisen jälleenmyyntikanavan rakentaminen ja Check Point viestin vieminen jälleenmyyjille alkaa tästä päivästä”  jatkaa Pasi Moilanen Infinigate Finland Oy:stä.