Infinigate Finland Oy aloittaa Entrust Datacard ja SMS Passcode -maahantuonnin

Pohjoismaiden johtava tietoturvatukkuri Infinigate Finland Oy aloittaa yhteistyön Entrust Datacardin kanssa. Entrust Datacard osti hiljattain SMS Passcode ratkaisut Cencornetiltä. Tuore maahantuontisopimus koskee Suomea, Ruotsia ja Norjaa.

Johtavat analyytikot pitävät Entrust Datacardia ja SMS Passcode -ratkaisua hyvin mielenkiintoisena teknologiana vahvan tunnistautumisen (tunnetaan myös nimellä Multi Factor Authentication – MFA) saralla.

”Tämä vahvistaa ratkaisutarjontaamme kumppaneidemme suuntaan. Kumppanit haluavat tarjota asiakkailleen MFA-ratkaisuja joko OnPremise- tai pilvipohjaisesti. Infinigate on tarjonnut 2FA- ja MFA-ratkaisuja IT-kanavaan jo 15 vuotta. Olemassa olevien MFA-ratkaisujen rinnalla Entrust/SMS Passcode-ratkaisut laventavat tarjontaamme entisestään. Toimitamme MFA-ratkaisuja Pohjoismaissa satojen kumppaneiden kautta ja tehtävämme on nyt lisätä kumppanikentän tietämystä ja osaamista Entrustin MFA-ratkaisuista. Tiedämme, että PKI- ja sertifikaattien saralla tapahtuu Pohjoismaissa paljon ja meillä on tällä saralla johtavat ratkaisut tarjonnassamme” toteaa Infinigaten Pohjoismaiden toimitusjohtaja Thomas Hagelid.

”Uskomme voimakkaasti Suomessa palvelumallina toimitettavaan MSP-lisensiointimalliin MFA:n osalta. Tavoitteemme on löytää uusia kumppaneita, jotka haluavat lisätä omaa palvelutarjontaansa tällä saralla” -jatkaa Infinigaten Suomen toimintoja vetävä  Pasi Moilanen.

”Korkeaa tietoturvaa tarjoavien, toimivien ja helppokäyttöisten ratkaisujen tarve on Suomessa suurempi nyt kuin koskaan. Meillä on suuret kasvuodotukset uuden tukkurin ja SMS Passcode -oston myötä. Integroimalla pilvipohjaisen Intellitrust-alustan ja SMS Passcoden, voimme tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua Infinigaten kautta” toteaa Entrust Datacardin Pohjois-Euroopan johtaja Morten Skovsgaard.

Infinigate Finland Oy on lyhyessä ajassa noussut Suomessa merkittäväksi tietoturvatukkuriksi. Ratkaisutarjonta kasvaa koko ajan ja käsittää nyt n. 20 teknologiatoimittajaa. Kuluvan vuoden aikana edustukseen on tullut mm. Check Point, Veritas, Trend Micro, Vectra ja Entrust Datacard.

Lisätietoja:

Infinigate Finland Oy
Thomas Hagelid, Nordic Manager, thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no +47 906 37000
Pasi Moilanen, myyntipäällikkö, pasi.moilanen@remove-this.infinigate.fi 040 670 1400

Infinigate
Infinigate Finland Oy on osa Sveitsiläistä Infinigate Holding AG:ta, joka on Euroopan suurimpia IT-tietoturvatukkureita keskittyen verkon, palvelimien ja päätelaitteiden tiedon ja sovellusten tietoturvaan – tänä päivänä myös pilvipalveluina. Aitona lisäarvotukkurina Infinigaten focus on alansa johtavien teknologiatoimittajien ratkaisujen tukeminen ja tietotaidon tarjoaminen kanavakumppaneille niin myynnissä, markkinoinnissa kuin tekniikassa. Infinigate Groupilla on tänä päivänä n. 300 työntekijää Euroopan kymmenessä eri maassa. Lue lisää: www.infinigate.com

Entrust Datacard Corporation
Maksutapahtuman yhteydessä, sisäänkirjautumisessa julkisiin palveluihin tai yrityksen suojattuun verkkoon on helppo käyttäjäkokemus avainsana - missä tahansa, milloin tahansa. Entrust Datacard tarjoaa luotettavia transaktioteknologioita, jotka mahdollistavat tämän luotettavasti yksinkertaisella käyttäjäkokemuksella. Tuotteita ovat mm. fyysiset kortit kuten maksukortit, passit ja henkilökortit sekä digitaaliset ratkaisut, joissa pääpaino on hyväksynnässä, sertifikaateissa ja luotettavassa tiedonsiirrossa. Ratkaisut ovat saatavilla 150 maassa vahvojen paikallisten kumppaneiden ja 2200 oman henkilökunnan voimin. Lisätietoja www.entrustdatacard.com