Cyberbit – uusin laajennus Infinigaten teknologiatarjontaan

Cyberbitin korkean teknologian kyber-ratkaisut kyberuhkien koulutukseen/simulointiin ja kehittyneiden uhkien torjuntaan niin IT kuin OT-ympäristöissä (SCADA) ovat nyt saatavilla Infinigaten kumppaneilta.

Cyberbitin taustat ulottuvat sotateollisuuteen, jonka tarpeisiin kehitettiin työkaluja ja ratkaisuja kyberuhkien torjuntaan. Nämä ovat vuodesta 2015 olleet saatavilla myös yrityskäyttöön.

Cyberbit tarjoaa ratkaisuja koulutukseen, simulointiin ja kehittyneiden uhkien torjuntaan. Cyberbit laittaa nyt vauhtia Pohjoismaiseen myyntiin ja luottaa Infinigaten apuun maahantuojana.

”Ratkaisumme ovat mielenkiintoisia varsinkin organisaatioille jotka pyörittävät omaa SOC:ia tai yrityksille jotka haluavat harjoitella omaa IT-tietoturvaa virtuaalisessa ympäristössä. Lentokonetta ei esim. pääse ikinä lentämään ilman simulaattoriharjoituksia. IT-ympäristössä vuorostaan oletetaaan teknikkojen kykenevän hallitsemaan vaadittavat toimenpiteen hyökkäyksen sattuessa. Cyberbitin ratkaisulla SOC-tiimi pystyy harjoittelemaan mukautetun ympäristön skenarioita turvallisesti simuloidulla alustalla” sanoo Andreas Nordenadler, Cyberbitin  Pohjoismainen myyntijohtaja.

Infingatella innostus Cyberbit-ratkaisuihin on kova.

”Meille Infinigatella on tärkeää tarjota teknologia- ja ratkaisuvalikoima jotka täydentävät toisiaan ja antavat synergiaetuja ja tuottavuuden kasvua tarjoten samalla turvaa. Cyberbitin ratkaisut ovat erityisen mielenkiintoisia johtavan teknologiansa ansioista mutta ennen kaikkea sen takia että ratkaisu nivoo yhteen perinteisen IT:n lisäksi OT-ympäristöt” sanoo Pasi Moilanen, Infinigaten Suomen maajohtaja.

 

Cyberbit toimittaa ratkaisunsa Infinigaen kumppaniverkoston kautta. Vastaamme miel. lisäkysymyksiin. info@remove-this.infinigate.fi

 

Puh. 040-670 1400