Watchguardin uusi mallisto!

Watchguard tuo uuden malliston markkinoille! Mallisarjat T20, T40 ja T80 ovat ensisijaisesti suunnattu keskisuurille organisaatioille, jotka haluavat luotettavan verkkoliikenteen vahvalla tietoturvalla ja helpolla hallinnalla. Alusta, jossa yhdistyy verkkoliikenne ja verkon tieturvatoiminnot. Alustan, joka antaa verkkoliikenteen- ja verkon tietoturvan ominaisuudet kuten: uhkakuvan hallinta, gateway-antivirus, sisällön- ja verkkosivujen suodatuksen (URL), roskapostin suodatuksen, tunkeutumisen eston, sovellusten hallinnan, pilvi hiekkalaatikon ja päätelaitesuojan. Uudet mallit antavat luonnollisesti erinomaisen suorituskyvyn erityisesti HTTPS-liikenteen tarkistuksen ollessa päällä.

Uusien Watchguard palomuurien käyttöönotto

Katso, kuinka Watchguardin Adrian Lahovary ottaa käyttöön uudet T20, T40 ja T80-palomuurit. Näet myös kuinka Adrian näyttää uudet toiminnallisuudet.

Katso video tästä

WatchGuard T20, T40 ja T80 edut:

 • Integroitu Langaton lähiverkko (Wifi)
  Langattomat mallit Firebox T20-W ja T-40-W tukevat Wi-Fi standardia 802.11ac ja takaa luotettavan aja nopean tiedonsiirron.
 • Power Over Ethernet - PoE+
  Sisäänrakennettu PoE+ -tuki tarkoittaa, että voit välttää erillisten virtajohtojen vedot tukiasemille, videokameroille, VolP-pushelimille jne.
 • SD-WAN
  Uusien T-sarjan laitteiden verkon optiomointi on tehty helpoksi. sisäänrakennettu SD-WAN poistaa erillisten ja hinnakkaiden MPLS verkkojen ja 4G/LTE - liittymien tarpeen samalla kuin se parantaa verkon elastisuutta ja suorituskykyä.
 • IntelligentAV and Access Portal
  Nyt mukana uusissa Firebox T40 / T40-W ja T-80 malleissa.
 • Optional Expansion Module (T80)
  T80-malliin saa lisävarusteena uituliitännän suoraan palomuuriin (1Gb SFP).
 • Automation Core
  WatchGuard Firebox T-mallisto on suunniteltu automatisointia silmällä pitäen. Tämä tarkoittaa että IT voi tehdä enemmän vähemmällä! Politiikkojen/sääntöjen jako pilvestä, päivitysten allekirjoitus, havaitse ja poista haitakkeet - kaikki tämä sormea nostamatta!